fredag den 20. april 2012

Det lille tillykke, der betyder så meget

Dagen i dag startede med en halv fødselsdags-morgensang (ældstesønnen kunne kun 2 linier, yngstesønnen ville ikke synge og det ville gemalen heller ikke.... men de prøvede da :D). Så en tur på arbejde, hvor jeg fik 2 'lånte' blomster af en rigtig supergod kollega, som jeg ikke ville undvære; 1 pose piratos fra en anden kollega; en sms fra min roomie-kollega, som var på kursus. Dernæst hjem og lige ligge 1 times tid under dynen, inden familien kom hjem med GAVER :p
Har fået EDT LOLA (mums), en fin bluse og en kanonflot hjemmelavet nøglering. Afslutning på dagen; ud at spise (=jeg skulle ikke selv lave med for en gangs skyld :))... og nu sidder jeg og spiser træstammer oveni pc'en :p.

Solen har skinnet i dag på fuld knald, og der har været en lækker forårsvarme. DET er dejligt...

Her får du lige et af mine nye malerier, inden du kan/skal læse resten af bloggen fra i dag:)




For 10 år siden når jeg havde fødselsdag, så blev jeg lykønsket af mine forældre, min bror og min svigerfamilie... det var ikke mange - og fødselsdage har altid været lidt følsomt, for det er for mig en stor dag (eller har i hvert fald været), men oftest kunne ingen af mine veninder huske, at jeg havde fødselsdag. Jeg huskede ALTID deres fødselsdage - sendte troligt en sms eller ringede.

Efter nogle år på den måde - hvor jeg huskede deres og de glemte min - valgte jeg at lade være med at lykønske dem. Jeg syntes på en eller anden måde, at det blev for fladt.

2 veninder har dog været meget 'trofaste'. Den ene af veninderne mødte faktisk op, inden hun blev sådan rigtig veninde tror jeg, med flødeboller. Ihhhhh, hvor var det skønt.

I 2008 får jeg oprettet en profil på Facebook. Til min fødselsdag er der vist en 5-10 mennesker som lykønsker mig - mennesker, som tidligere har været en del af mit liv på en eller anden måde. For hvert år jeg er på Facebook, stiger antallet af lykønskninger. Selvfølgelig takket være den lille facilitet, der hedder 'hvornår har du fødselsdag'.

Det er jo dødsmart, at man hele tiden får smidt lige ind i ansigtet, hvem der har fødselsdag.

Og i dag (som JA er min fødselsdag) er der pt tikket omkring 70 lykønskninger ind - det er da intet mindre end fantastisk.

Tænk at man kan sidde og få så mange lykønskninger fra mennesker, man måske ikke har set i 20 år eller ikke omgås med som venner IRL. Jeg ELSKER det :). Selv bare et lille tillykke (uden så mange dikkedarer) betyder en hel verden for mig. Så TAK af hjertet til alle (jeg har takket hver enkelt på min Facebook-profil).