fredag den 27. april 2012

Pinterest.... øhhh... say what? :)

For ikke så lang tid siden, så jeg på Facebook, at flere af mine facebook-venner viste billeder, som de havde 'pinterest'et.

Det så jo egentlig smart ud, for de samlede en masse billeder, de syntes om... så jeg tænkte, at det måtte jeg også prøve.

Derfor... over til Pinterest.com og anmode om at blive medlem. Man skal inviteres for at kunne komme ind. Jeg havde ikke lige en invitation liggende fra nogen, så jeg anmodede bare om at komme ind i 'fællesskabet' :).

Hvis du gerne vil inviteres ind i Pinterest, kan du sende mig din mailadresse - eller hvis vi er venner på Facebook, kan jeg invitere dig den vej, så skal du bare lige sende mig en besked om, at du gerne vil med (du kan evt sende beskeden til mail@createmoments.dk, hvis du ikke ønsker din mailadresse blæst ud her :))

Du kan også følge mig her på Pinterest:

Follow Me on Pinterest

Så kan du se, hvad jeg publicerer, men også hvad jeg Pin'er af andres 'værker' og billeder.

Og ellers så kan jeg anbefale dig at tage på Roskilde Kræmmermarked i denne weekend. Der er de sædvanlige professionelle salgsboder, men om søndagen er der også 'private lopper'.... så måske du kan gøre et kup i gamle/aflagte/brugte ting og sager.


www.roskildemarked.dk


Og så lige et maleri at afslutte på: